HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Édes volt a szerencsi álom?

2013. május 13. (hétfő) 19:54
 
Az Együtt 2014 – PM Választási Szövetség országjáró körútja hétfőn délután Szerencsre érkezett. A Geisenheim téren felállított standnál csak néhány aktivistát lehetett látni, jóval többen voltak a tér sarkában összegyűlt ellentüntetők.

Az aktivisták fázhattak rendesen, mivel érdeklődő csak elvétve esett feléjük, nem nagyon volt kinek osztogatniuk az eszmét, s a szórólapokat. A tér sarkában, tisztes távolságban összejöttek az ellentüntetők, akik az egykori játék a betűkkel műsort idézve egymás mellé állva, betűkből kirakták a Hoztad a libát? – feliratot, utalva Bajnai Gordon, a kampányoló szervezet elnökének egykori ügyére, amit sok állattenyésztő manapság is keserűen emleget.

[2_960] Felirat.jpg

A demonstrálók bánatára Bajnai nem látogatott Szerencsre, hanem Jávor Benedek társelnök jött. A térre azonban nem ment ki, ott a legismertebb személy Rónavölgyi Endréné, korábbi polgármester volt. Az alkalmat megragadva szerették volna vele aláíratni a rezsicsökkentést támogató ívet, amit nem tett meg.

[0_960] Alairasgyujtes.jpg

Jávor Benedek az Édes Álom cukrászdában találkozott a rá kíváncsi érdeklődőkkel. A bejárat előtt vele is megpróbálták aláíratni az ívet, de nem jártak sikerrel esetében sem. Minden bizonnyal nem erről álmodott, mikor Szerencsre készült.

[1_960] Alairasgyujtes2.jpg

"Ezekből a régi emberekből elegünk van. Nem csináltak semmit a népért, a hazáért. Ezek már ne jöjjenek vissza"- indokolta a demonstrációt Visi Ferenc, szerencsi fideszes önkormányzati képviselő.

Vissza