HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Adventi villamos közlekedik Miskolcon

2013. december 5. (csütörtök) 12:54
Január 10-ig közlekedik Miskolcon az adventi villamos, amelyhez idén a tavalyinál is hangulatosabb dekoráció készült - mondta el Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője az MTI-nek.

December 1-jén, advent első vasárnapján indult először útnak idén a miskolci adventi villamos. A kívül-belül ünnepi díszbe öltözött jármű vízkereszt hetéig várja az utasokat.

Pásztor Imre felidézte, hogy az adventi villamos az elmúlt esztendőben is nagy sikert aratott a miskolciak körében, így idén még a tavalyinál is hangulatosabb díszítéssel készültek a cég munkatársai, akik csaknem egy héten át dekorálták az egyik Tátra villamost.

Hatszáz méter díszítőszalag, százméternyi fényfüzér- és háló, illetve kétszáztíz méter fénycső, valamint több száz karácsonyi dísz ad igazi ünnepi hangulatot az idei adventi villamosnak, amely kívül-belül óarany színben pompázik.

Az ünnepi járat egészen január 10-ig közlekedik a miskolci síneken az 1-es villamos vonalán, a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között. A villamoson érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal lehet utazni.

MTI

Vissza