HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Diák Menedzsment Bajnokság

2014. március 6. (csütörtök) 21:22
Az idei évben már 18. alkalommal kerül megrendezésre a Diák Menedzsment Bajnokság, amely üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny, elsősorban gazdasági szakokon tanuló egyetemisták és főiskolások számára.

A hallgatók 3 fős csapatokban mérik össze az üzleti életről és a gazdaság működéséről szerzett tudásukat, miközben az üzleti szimuláció segítségével gyakorlati piaci ismereteket szereznek és  fejlesztik a vállalatirányításhoz szükséges képességeiket, stratégiai látásmódjukat. A játék sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a jelentkezők száma: a DMB minden évben közel 1000 résztvevőt mozgat meg, és évről évre magáénak tudhatja sikeres hazai és nemzetközi vállalatok támogatását is, amelyek a legjobb versenyzők számára karrierlehetőségeket is kínálnak.

Az idei évben a játékosok az információs és kommunikációs technológiai iparág kihívásaival ismerkedhetnek meg: feladatuk egy termelő vállalat irányítása lesz, aminek során elsősorban a gyártást, fejlesztést és értékesítést érintő kérdéseket kell megvitatniuk, döntéseket hozniuk.

A résztvevők először a budapesti, győri, pécsi, szegedi, debreceni és miskolci regionális élő selejtezők alkalmával élhetik át a verseny izgalmait. Ezt követően a legeredményesebb csapatok online középdöntőben mérhetik össze tudásukat, majd a legjobb tíz csapat bekerül a döntőbe, ahol a játékosok előadói készségüket is bizonyíthatják mjad, hiszen a szimulációs feladatok mellett prezentálniuk is kell majd a szakmai zsűri előtt.
A legkiemelkedőbb helyezést elérő csapatok értékes nyereményekben részesülnek:

Regisztrációs határidő a versenyre: 2014. március 24.

További információk és jelentkezés: www.diakverseny.hu

Vissza