HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Bajnok a Renegades!

2014. július 20. (vasárnap) 23:10
 
Kiegyensúlyozott és végig izgalmas mérkőzésen nyerte meg az idegek csatáját és a VI. Duna Bowl-t a Miskolc Renegades.

A csapat 2015-től a Divízió I-ben folytatja tovább.  Miskolc Renegades – Budapest Hurricanes II: 38-21.

Most nem lehetett panaszuk az időjárásra a miskolci MVSC pályára kilátogatóknak, ugyanis zavartalan napsütésben, árnyékban is 31 fokban léptek pályára a Döntő résztvevői.

[2_960] Döntő.Gável-Tóth Krisztina képe 1.jpg

A Renegátok az elődöntőn bevált taktikával kezdtek, yardról yardra közelítették meg az ellenfél End Zone-ját, és itt is, mint az elődöntőben, Tóth Attila field goal-jával szereztek vezetést. 3:0
Nem kellett sokat várni a Hurricanes válaszára, Balog Szabolcs TD-jével és Madarassy Kristóf extrájával fordítottak az eredményen.  (3:7)
A második negyed a Renegades revansával indult, Tóth Máté passzból szerzett TD-t, Tóth Attila pedig berúgta a plusz egy pontot. 10:7
Nem sokáig ülhettek a hazaiak a babérjaikon, Balog Szabolcs újabb TD-t szerzett, és bár az extra nem sikerült, Hurricanes vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok. 10:13 (7:6)

A második félidő is ugyanolyan fordulatosan indult, mint amilyen az első volt, Bese Gergely hatalmas futása és Tóth Attila extrája után a Renegades, Czirák Márton touch downja és Király Dávid két pontosa után a Hurricanes vette át a vezetést. 17:21

[1_960] Döntő.Gável-Tóth Krisztina képe 2.jpg

Ekkor azonban jött Román József és pontos elkapásával ismét fordított a hazai csapat, Tóth Attila pedig biztosan gyűjtötte be az egy pontot. 24:21 (14:8)

A játék utolsó negyedére fejben sokkal összeszedettebb voltak a Renegátok, különösen a Defense alakulat, Venczel Tibor Attila és Janocskó Kornél labdaszerzései ugyanis folyamatosan sakkban tartották a vendégeket.

[0_960] Döntő.Gável-Tóth Krisztina képe 3.jpg

Aztán Román József és Tóth Attila ismét remekelt (TD és extra), majd az irányító poszton végig kiválóan teljesítő Lakatos Bence is beért a Hurricanes End Zone-jába, Tóth Attila pedig beállította a végeredményt: Miskolc Renegades – Budapest Hurricanes II: 38:21. (14:0)(zárójelben a negyedek eredményei)

 

Fotók: Gável-Tóth Krisztina

Vissza