HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

8-1-el búcsúzott a DVTK

2014. augusztus 8. (péntek) 05:08
 
A Diósgyőr 3-0-s vereséget szenvedett az FK Krasznodar vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulós párharcának csütörtöki visszavágóján, így 8-1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól.

EL-selejtező, 3. forduló, visszavágó:
FK Krasznodar (orosz)-Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)
-------------------------------------
Krasznodar, 4500 néző, v: Christian Dingert
    gólszerzők: Konaté (30., 55.), Ari (86.)
    sárga lap: Kádár (31.), Bori (41.)

    Továbbjutott: Krasznodar, kettős győzelemmel, 8-1-es összesítéssel.

Krasznodar: Szinyicin - Markov, Granqvist, Martinovics, Burmisztrov - Laborde (Joaozinho, 61.), Pomerko, Konate (Agejev, 77.) - Petrov, Wanderson (Ari, 61.), Izmajlov

Diósgyőr: Rados - Okuka, Debreceni, Kádár, Németh M. - Egerszegi (Bognár, 39.) - Bori, Nikházi, Gosztonyi (Bacsa, 70.) - Marjanovic (Csirszki, 70.), Takács T.

A Diósgyőr harminc percig tudta tartani a gól nélküli eredményt, félóra elteltével a hazai csapat kihasználta a magyarok első komoly védelmi hibáját. A szünetig aztán nem változott a játék képe, támadásban változatlanul fölényben futballozott a Krasznodar.

A fordulás után tíz percet kellett várni az újabb orosz gólra, ekkor is Pape Moussa Konaté vette be Rados kapuját, de a biztos vezetés birtokában sem állt le a hazai csapat: sorra vezette a támadásokat és a hajrában megadta a kegyelemdöfést a borsodi együttesnek. A DVTK hajtott a becsületgólért, de nem járt sikerrel.

(MTI)


Vissza