HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
portré

Királynő lett a lányból

2014. augusztus 28. (csütörtök) 08:03
 
Szinte minden kislány arról álmodik, hogy királynő lesz, de csak keveseknek sikerül. Közéjük tartozik Bíró Franciska, miskolci diáklány, aki a Miss Alpok Adria Szépségverseny keretében vasárnap megnyerte a megyei döntőt.

Nem a világbékéről és a házi kedvencekről, hanem a modellkedésről kérdeztük először. „Kiskorom óta érdekel a modellkedés, de úgy gondolom, hogy mint mindenhez ehhez is fel kell nőni, ha valaki komolyan szeretne vele foglalkozni. Két éve hobbiszinten foglalkozok a modellkedéssel. Részt vettem több fotózáson, reklámfilmben és divatbemutatón is szerepeltem – sorolta büszkén Franciska, majd hozzátette:  Mivel fontosnak tartom a tanulást is, ezért csak az érettségi után szeretnék hosszabb időre utazni, vagy külföldön dolgozni.”

[0_960] DSCF3417.JPG

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mit jelent számára a siker? „Nagyon örülök neki, hogy megnyertem a Miss Alpok Adria Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe megyei döntőjét és én lettem Borsod-Abaúj-Zemplén szépe. Először el se hittem, amikor kimondták a nevem. Hatalmas megtiszteltetés, hogy képviselhetem megyénket majd a tavasszal megrendezésre kerülő országos döntőn. A versenyre szeptemberben megkezdem a felkészülést, hogy a legjobb formámat tudjam mutatni.” – jelentette ki határozottan az újdonsült szépségkirálynő.

Vissza