HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Alves verte a DVTK-t

2014. szeptember 28. (vasárnap) 19:07
 
Megőrizte százszázalékos mérlegét a listavezető Videoton a labdarúgó OTP Bank Ligában: a székesfehérvári együttes a kilencedik forduló vasárnapi első mérkőzésén 2-1-re nyert a mostanáig szintén veretlen, vendég Diósgyőr ellen.

OTP Bank Liga, 9. forduló: Videoton FC – Diósgyőri VTK 2-1 (0-0

Székesfehérvár, 5522 néző, v.: Bognár
    gólszerzők: Nikolics (54.), Alves (öngól - 86.), illetve Grumics (81.)
    sárga lap: Sándor Gy. (19.), Oliveira (56.), Kovács I. (70.), Juhász R. (78.), Szolnoki (93.), Feczesin (94.), illetve Grumics (53.), Husic (57.), Szalai V. (58.), Elek Á. (61.), Bacsa (87.)

    Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Simon Á. – Gyurcsó (Trebotic 79.), Kovács I., Oliveira (Álvarez 86.) – Nikolics (Feczesin 94.)
    
    DVTK: Rados – Okuka, Alves, Kádár, Husic – Barczi (Marjanovic 72.), Egerszegi (Bacsa 60.), Elek Á., Bognár I. – Takács T. (Grumics 37.), Griffiths

    Az első félidőt elsősorban a küzdelem jellemezte, a szép megoldások mellé sok apró szabálytalanság csúszott be. A helyzeteket tekintve a hazaiak közelebb álltak a gólhoz, de a szünetig egyik félnek sem sikerült betalálnia.

    A második játékrész elején fokozták a nyomást a hazaiak, és kisvártatva meg is szerezték a vezetést: Nikolics Nemanja szép mozdulattal lőtt a diósgyőri kapuba. A csatár idénybeli kilencedik bajnoki mérkőzésén is a hálóba talált és immár 11 góllal vezeti a góllövőlistát. A fehérvári találatra azonnal reagáltak a vendégek, akik átvették a játék irányítását és Grumics révén egyenlíteni is tudtak. A hajrában azonban még volt egy fordulat, mert Alves öngóljával végül a hazai gárda "behúzta" a győzelmet.

    A Videoton győzelmével továbbra is százszázalékos, a Diósgyőr pedig első vereségét szenvedte el a bajnokságban.

(MTI)

Vissza