HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Átadták a diósgyőri rendőrőrsöt

2014. október 1. (szerda) 20:49
 
A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Kovács István dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, az ORFK gazdasági főigazgatója, dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, valamint dr. Mecser Tamás ezredes, a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője szerdán ünnepélyes keretek között adta át a Miskolci Rendőrkapitányság diósgyőri rendőrőrsének új épületét.

A városháza vezetői, a városrész önkormányzati képviselői, az önkormányzati rendészet munkatársai, a polgárőrség képviselői és a meghívott vendégek mellett az eseményen megjelent dr. Bogyay Ferenc ezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője is.
[0_960] diörs.jpg
A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen a rendőrőrs parancsnoka, Molnár József alezredes szimbolikusan az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vette birtokba, egyben mutatta be az önkormányzat támogatásával újonnan kialakított szolgálati helységeket. 

Vissza