HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Az egészségesebb Bodrogkeresztúrért

2014. október 18. (szombat) 08:12
 
A nagy bodrogi árvizet követően egy magánházat megvásárolva alakították ki a háziorvosi rendelőt és a védőnői szolgálatot Bodrogkeresztúrban. Ami akkor megfelelt mára elavult és pályázati pénzből felújították az épületet.

A péntek délután tartott avatási ünnepségen Bodnár Mihály, a kivitelező vezetője megköszönte a lehetőséget. Májer József polgármester elmondta, hogy mintegy 43 millió forintból valósult meg a projekt, amelynek révén valóban XXI. századi körülmények közt fogadhatják az egészségügyi alapellátásban résztvevőket.

[0_960] DSCF3864.JPGDr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő kiemelte, hogy a kistelepülésen élők is megérdemlik a városi színvonaló, első osztályú egészségügyi alapellátást, amelyet a beruházásnak köszönhetően mostantól igénybe vehetnek a bodrogkeresztúriak. Gratulált a sikeres pályázathoz és reményét fejezte ki, hogy hasonlóan eredményesek lesznek a továbbiakban is.

[1_960] DSCF3906.JPGAz ünnepélyes szalagátvágást követően az avatáson résztvevők megtekinthették a megújult épületet, amelyet új felszereléssel is elláttak.

Vissza