HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Döntetlen Pápán

2014. október 18. (szombat) 17:35
 
A harmadik helyen álló Diósgyőr csupán gól nélküli döntetlent ért el a 13. Pápa vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A Pápa ezzel már nyolc mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul legutóbb a negyedik fordulóban, augusztus 16-án a Dunaújváros ellen szerzett gólt.
    OTP Bank Liga, 11. forduló:
Lombard Pápa Termál FC-Diósgyőri VTK 0-0
----------------------------------------
Pápa, 1000 néző, v.: Vad II.
    sárga lap: Zulevs (78.), illetve Okuka (57.), Gosztonyi (77.)

    Pápa:
    -----
Szűcs - Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Florean (Benkő 67.), Zulevs (Király 88.), Csilus, Sluka - Kenesei (Nagy T. 64.), Popin

    Diósgyőr:
    ---------
Antal B. - Okuka, Alves, Kádár, Husic - Bori (Barczi 56.), Egerszegi (Gosztonyi 56.), Elek, Bognár - Griffiths (Bacsa 72.), Grumic

    A vendégek mezőnyfölényben futballoztak az első félidőben, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A pápaiak elsősorban Kenesei pontrúgásaiból tudtak veszélyes helyzeteket kialakítani.
    A fordulás után egy szabadrúgásból majdnem meg is szerezte a vezetést a Pápa. Ez mintha felrázta volna a vendégcsapatot, de a ziccerek továbbra is elmaradtak, a DVTK edzője pedig hiába küldött több támadót a pályára, gól nem született. A hazaiak a 92. percben egy kontra végén eldönthették volna a három pont sorsát, de a két támadó nem tudta kihasználni a kapus elleni, elképesztően nagy ziccert.

(MTI)


Vissza