HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Divatra fel!

2014. október 26. (vasárnap) 19:24
 
A napsütésben a színek kavalkádja, ködös, esős időben pedig merő szürkeség az ősz. Ráadásul a vénasszonyok nyara is már csak a múlt. Hogyan is érdemes ilyenkor öltözniük a hölgyeknek? – tudakoltuk Dobóczi Barbara modelltől.

„Elengedhetetlen, hogy legyen elegáns blúz a szekrényedben, amelyet testre simuló leggingsel másnéven cicanadrággal vagy farmerral párosítva is hordhatsz. A leggingsek főszereplői a divatnak, ezért aztán tisztában kell lennünk azzal mivel érdemes hordani”- fogott a magyarázatba Barbara.  „A szett trükkje, hogy a felsőt betűrve is hordhatjuk a nadrágba, vagy anélkül, mind a két esetben elegáns és fiatalos, ami tökéletes lehet iskolába vagy munkába menet. Kiegészítve magas sarkúval, amely optikailag előnyös, mivel meghosszabbítja az egész lábat és testünknek arányosabb, véknyabb és kecsesebb külsőt kölcsönöz. Ha kényelmesebb megoldást szeretnénk, akkor elő a balerinacipőkkel vagy az őszi csizmákkal.

Gyakran előfordul, hogy esős időben egyik cipő sem bírja a kiképzést. Ekkor elő lehet venni az újra divatba jött gumicsizmát. Mára ötvözték a praktikusságot és a sikket, így egyre nőisebb darabok születnek. Igazi tévhittel állunk szemben, amikor azt halljuk, gumicsizmában csak sportosak lehetünk. Egyre népszerűbbek a kifutókon, a legnagyobb tervezők is elkészítették saját kollekciójukat a sportostól az elegáns darabokig.

[3_960] DSCF4066.JPGDobd fel az öltözéked egy vagány bőrdzsekivel! garantáltan siker, bármilyen alapdarabhoz illik. A legérdekesebb talán, ha egy elegáns ruhára veszed rá mert ami szokatlan, az egyben izgalmassá is teheti megjelenésed, erről számolnak be a női magazinok divatrovatai.
[1_960] DSCF4127.JPG
Walt Disney most a ruhaiparban hódít– egyre több tervező szerepelteti ruháin gyerekkorunk kedvenceit. A mai fotózáson egy laza, sportos Mickey Egeres felsőt viseltem, ami igazán dögös a fekete bőrhatású leggingsel és a gumicsizmával. A High Fashion dizájnerek kifutóin is nagyon népszerűek lettek újabban a mesefigurás motívumos ruhák. A kedvencem mégsem Mickey egér, hanem Bambi. Vettem is egy alkalmi ruhát, amin bambi motívum van. Csajos, miniruhás, bulizós, alkalmi szettekből nagyon kicsi a választék, ha megnézzük a Bambi kollekciót, az is inkább arról szól, hogy csajos formában legyen megmutatva.
[2_960] DSCF4196.JPG
A kockás ing bármivel kombinálható, ha stílussal viselsz valamit. Ezt a mintát nem csak a diáklányok viselhetik, hanem a felnőttek is. Lehet sportosan laza vagy stílusosan elegáns, minden a körítésen múlik.

[0_960] DSCF4272.JPGNem feledkezhetünk meg a  divat kiegészítők használatáról sem. Övek- ékszerek – most, hogy jön a  hideg, sapkák, sálak, kendők előnyben. A fotózáson megmutattuk, hogy egy egyszerű felsőt mennyire feldob egy látványos  nyaklánc.” S nem csak beszélt a divatról Dobóczi Barbara, hanem be is mutatta.

Vissza