HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Kihasználta az emberelőnyt a DVTK

2014. november 9. (vasárnap) 22:43
 
A Diósgyőr a második félidőben emberelőnyben fordított és 2-1-re nyert a vendég Nyíregyháza ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Diósgyőr-Nyíregyházi Spartacus 2-1 (0-1)
--------------------------------------
Miskolc, 7000 néző, v.: Kassai
    gól: Griffiths (60.), Marjanovic (75.), illetve Pákolicz (18.)
    sárga lap: Egerszegi (17.), Griffiths (27.), illetve Nagy Z. (37., 47.), Kostic (45.), Fodor (46.), Törtei (89.)
    kiállítva: Nagy (47.)

    Diósgyőr: Antal - Okuka, Alves, Kádár, Husic - Gosztonyi (Jenner 79.), Elek, Egerszegi (Takács 57.), Marjanovics - Bacsa (Grumic 35.), Griffiths

    Nyíregyháza: Balogh - Nagy Z., Fodor, Törtei, Jánvári, Szokol - Pákolicz (Gengeliczki 48.), Abdouraman (Huszák 77.), Kostic, Pekár - Koller (Molnár 57.)

Az első félidőben gyorsan vezetéshez jutott a Nyíregyháza, mely a folytatásban keményen és szervezetten védekezett, így sikerült megtartania előnyét a szünetig.

A nagyszerű hangulatú összecsapás második félidejében csakhamar komoly gondban találta magát Mátyus János együttese, ugyanis emberhátrányba került. A lelkes közönségük által támogatott hazaiak mezőnyfölénye ezt követően egyértelműbb lett, negyedóra elteltével egyenlítettek, majd újabb 15 perccel később a vezetést jelentő találatot is megszerezték. A hajrában a tíz emberrel küzdő nyírségieknek már nem volt esélyük az egyenlítésre, így a DVTK mindhárom pontot otthon tartotta.

(MTI)

Vissza