HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Szondázás után magára zárta a kocsit

2014. december 16. (kedd) 17:29
Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy kazincbarcikai férfival szemben, aki ittasan vezette autóját, majd a hatósági ellenőrzés során magára zárta az ajtókat.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Z. László 57 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton haladt járművével október 31-én 23 óra 20 perckor, amikor is a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, amit a közúti ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda megerősített.

A sofőr a rendőri intézkedés közben hirtelen az autójába ült és magára zárta az ajtókat, amiket a felszólításra kinyitott, de futni kezdett a rendőrök elöl. Az egyenruhások hamar utolérték a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Vissza