HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

A Golden Globe borsodi szemmel

2015. január 12. (hétfő) 22:56
 
"Nagy nagy szeretett és béke"- kívánta a magyaroknak Jon Voight Oscar díjas színész a Golden Globe gálán magyar idő szerint hétfő hajnalban a kazincbarcikai származású, Kaliforniában élő Hasulyó Jánosnak nyilatkozva. A borsodi tévéssel beszélgettünk a filmes rendezvényéről.

Az Oscar után a világ második legnagyobb filmes seregszemléje a Golden Globe, amelyen tavaly vett részt először a borsodi származású tévés. Jó magyar szokás szerint a hivatalos munka mellett kicsit ’maszekolt’ is az USA-HUN TV-nek, „ Nagyon büszke vagyok rá, hogy borsodiként itt forgathattam, dolgozhattam. Megláthattam az igazi nagy hollywoodi sztárokat. Több embert megszólítottam - Az egyik legnagyobb volt köztük Jon Voight -, akik üzentek Magyarországra, a terrorizmus ellen, a béke jegyében.”

A tévés kiemelte, hogy az elmúlt évinél is sokkal szigorúbb, több lépcsős biztonsági ellenőrzésen keresztül lehetett bejutni a helyszínre. Ellenőrizték az iratokat. A különleges biztonsági intézkedések miatt egyébként rendkívül nehéz volt a sztárok közelébe jutni. Külön engedélyre volt szükség hozzá. Már a mozgásuk, beszédük megfigyelése is élmény volt. A munka mellett nem volt idő a sztárokkal fotózkodni.

„Az egész eseményt nagy fény, pompa jellemezte. Kamerák, fényképezőgépek kereszttüze. A munka mellett próbáltam ellesni egy-egy trükköt. Nagyon jól éreztem magam és szeretnék még Los Angelesben részt venni különböző filmes eseményeken”- mondta Hasulyó. A tanulásra a filmvilág fővárosánál keresve se talált volna jobbat…

[1_960] golden.jpgS mi a saját üzenete Borsodnak, Kazincbarcikának az USA-ból? „Merjünk nagyokat álmodni és lépni. Ne ragadjunk bele a biztosnak gondolt dologba. Különösen a fiatalok. Annak idején én sem gondoltam volna, hogy a Golden Globe-on fogok forgatni, s most már elmondhatom másodszor sikerült itt dolgoznom."

Vissza