HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Döntetlenezett a DVTK és a Kövesd is

2015. február 28. (szombat) 17:17
 
A harmadik Diósgyőr 1-1-es döntetlent ért el a Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának első szombati mérkőzésén. A második vonalban szereplő Mezőkövesd Ajkán produkálta ugyan ezt az eredményt.

A pontosztozkodás révén a miskolciakat győzelemmel megelőzheti a címvédő Debrecen és a Ferencváros is, míg a hazaiak nem tudtak elmozdulni a kiesést jelentő utolsó előtti pozícióból.

A vendégeknél csereként pályára lépett a télen igazolt válogatott középpályás, Koman Vladimir, akinek ez volt az első találkozója a magyar élvonalban.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Szombathelyi Swietelsky- Haladás - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
---------------------------------------------------------
Szombathely, 2500 néző, v.: Szabó Zs.
        gólszerző: Németh M. (63.), illetve Krstic (16.)
        sárga lap: Devecseri (67.), illetve Grumic (56.)

Szombathelyi Swietelsky- Haladás:  Rózsa - Schimmer, Fehér, Alcibiade, Devecseri - Martínez (Nagy P., 84.), Iszlai, Németh M. (Rácz, 92.), Halmosi, Gaál (Jagodics, 61.) - Radó

Diósgyőri VTK: Antal - Eperjesi, Alves, Husic, Németh M. - Gosztonyi (Marjanovic, 78.), Grumic, Barczi (Koman, 69.), Krstic, Bacsa - Takács T. (Griffiths, 59.)

A mérkőzés elején a Haladás akarata érvényesült, a miskolciak inkább a játék lassítására koncentráltak, ennek ellenére váratlanul a vendégek kerültek előnybe. A gól nem változtatta meg a játék képét, továbbra is alig forogtak veszélyben a kapuk. A folytatásban is a hazaiak voltak aktívabbak, erőfeszítésük kifizetődőnek bizonyult, ugyanis sikerült egyenlíteniük. Ettől kezdve a vendégek is próbálkoztak, de továbbra is a szombathelyiek futballoztak veszélyesebben. Újabb találat azonban már nem született, így maradt a döntetlen a küzdelmes, de nem túl színvonalas találkozón.

Az éllovas Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott Ajkán a labdarúgó NB II szombati játéknapján.    

Merkantil Bank NB II, 17. forduló:
Ajka-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)
Szolnoki MÁV-Stadler Rail - ZTE FC 1-1 (1-0) 
Szigetszentmiklós-Cegléd 2-1 (1-1)  
Szeged-Soroksár 1-1 (0-0)

 

(MTI)

Vissza