HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Az egészség kulcsa – A gerinc megóvása

2015. március 27. (péntek) 11:02
 
Korrigálja a gerinc rendellenességeit, méregtelenít, csillapítja a fájdalmat, serkenti a vérkeringést, aktiválja az idegszálak működését, segíti a vér tisztulását, és számos betegségre a Ceragem jelenhet megoldást.

Hogy mi ez az eszköz? A gerinckezelő orvostechnikai eszköz, amelyet bárki ingyen kipróbálhat Miskolcon a CERAGEM Márkakereskedésben.

A gerinc testünk tartóoszlopa. A gerincben helyezkedik el a gerincvelő, kapcsolódik az agyhoz és szabályozza testünk minden funkcióját. 31 pár gerinc menti ideg fut ki a gerincvelőből és ágazik szét a csigolyákon keresztül, kapcsolódva a szervekhez, vérerekhez, ínszalagokhoz és bőrszövetekhez. A gerincvelő és a gerinc menti idegek szabályozzák érzékeinket, mozgásunkat, tartásunkat, testhőmérsékletünket, szívdobogásunkat, légzésünket, vércukorszintünket és a szervezetünk minden egyéb funkcióját.
[1_960] c1.jpg

ÉP GERINC, JÓ KÖZÉRZET
Ha a gerinc deformálódott vagy görnyedt, akkor a gerinc menti idegek összenyomódnak. Ez fájdalmat és a szervek működési zavarát okozza. Ráadásul, ezáltal az ízületek fokozott, rossz helyen történő terhelése kopásokhoz, sérvhez vezet. Ezért az egészség megőrzésében az egyik alapvető fontosságú dolog, hog1y a gerinc 26 porckorongja a helyén legyen. A gerinc korrigálásával az idegrendszer funkciója is javul, felgyorsul a szervek működése, a nyirokkeringés, beindulnak az öngyógyító folyamatok, erősödik az immunrendszer, a betegségek megelőzhetőek lesznek, az öregedés folyamata lelassul. A CERAGEM készülék egy szabadalmaztatott eljárással beméri a kezelt személy gerinchosszát, letapogatja a gerinc íveket.

[2_960] c2.jpg

Ezt követően a 3D-s mozgás segítségével igyekszik pontosan visszaalakítani akár oldalirányú, akár csavarodásos elváltozás  van a gerincben. Eközben 40-60 C°-os, A-típusú infravörös hőt juttat be mélyen a szöveti részekbe, ezáltal fokozva a keringést. A gerincoszlop két oldalán található meridiánok akupresszúrás pontjainak stimulálása teszi teljessé az eljárást, ami egyedülálló hatékonyságot biztosít.

AKUPRESSZÚRÁS KEZELÉS
A kezelőfej speciális kialakítása révén a gerincoszlop két oldalán található meridiánok akupresszúrás pontjait stimulálva halad végig, megállva 88 mp-es időközönként a program által meghatározott helyeken, miközben folyamatosan illeszti helyére a csigolyákat. A rendszeres használat már néhány nap elteltével pozitív változásokat produkál.

HASZNÁLATA
Mivel mindennap használjuk a gerincünket, célszerű minden nap ápolni is. A Központ küldetése nem beteggondozás, hanem a forgalmazott termékeink hatásának megismertetése, használatának elsajátítása a vásárlás előtt. A CERAGEM cég a leginkább vásárlóbarát, hisz mielőtt valaki pénzt a d egy termékért, minden kötelezettség nélkül, alaposan meggyőződhet arról, hogy milyen hatást fejt ki. Csak akkor vásárol, ha 100 százalékban meggyőződött a termék kiválóságáról.

[3_960] c3.jpg
AZ ALKALMAZÁS HATÁSAI
A CERAGEM termo-akupresszúrás készülékei a szervezet öngyógyító képességét indítják be. Egyrészt úgy, hogy helyrehozzák a gerinc rendellenességeit, leveszik a nyomást az ideggyökökről, így nemcsak a zsibbadások, fájdalmak szűnnek meg a végtagokon, gerincen, hanem a szervek is intenzívebben kezdenek el működni, számos esetben akár gyógyszerek, műtétek is elhagyhatóvá válnak.

Megtalál bennünket:
CERAGEM 3525 Miskolc, Palóczy u. 9/A.
Tel.: 06-46/781-844



Vissza