HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

A megye legjobb tanulóját keresik!

2015. június 23. (kedd) 14:09
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat várja azoknak a felső tagozatos általános iskolai tanulóknak a jelentkezését, akik kitűnő (5-ös) tanulmányi eredménnyel rendelkeznek!

A pályázók közül sorsolással kerülnek ki a győztesek, akik értékes tárgynyereményeket és családi fürdőbelépőket nyerhetnek! A nyereményeket Bánné dr. Gál Boglárka (A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke) adja át ünnepélyes keretek között. A kisorsolt győztesek meghívást kapnak a Megyei Önkormányzat hivatalában megrendezésre kerülő ünnepségre, fényképük pedig bekerül a Kulcs Magazinba!
Jelentkezési határidő: 2015.07. 15. (szerda) 12:00


Jelentkezési cím: alelnok@hivatal.baz.hu
3525 Miskolc, Városház tér 1. (Alelnöki Hivatal)
Az e-mail „tárgy” rovatába vagy a borítékra kérjük írják rá: „A Megye legjobb tanulója”
Jelentkezés módja és feltételei: A pályázók év végi bizonyítványuk másolatával vagy iskolai igazolással tudnak nevezni az alábbi jelentkezési lap segítségével. Ezeket a dokumentumokat csatolva kérjük elküldeni a fenti e-mail vagy levelezési címre egy igazolványkép kíséretében. A verseny során csak az 5,0 átlagú diákok jelentkezését tudjuk figyelembe venni!


Jelentkezési lap a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat „A Megye legjobb tanulója” elnevezésű versenyére:

Név:
Település:
Értesítési cím:
Telefonszám/E-mail cím:
Iskola:
Iskola Címe:
Osztály:

Alulírott _______________________________  (anyja neve:__________________; szül.idő: _____________________) ezúton nyilatkozom, hogy gyermekem ______________________________ a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Alelnöki Hivatala által szervezett „ A Megye Legjobb Tanulója” elnevezésű versenyén részt vehet. Tudomásul veszem továbbá, hogy gyermekeim adatait – az adatvédelmi törvénynek megfelelően – a szervezők a verseny ideje alatt bizalmas információként kezelik és felhasználják. Engedélyezem továbbá, hogy adott esetben gyermekem neve és fényképe a Kulcs Magazin soron következő számában és online felületén publikálható legyen.


Dátum: ______________________


                                        ____________________________
szülő aláírása


Figyelem! A jelentkezés csak az év végi bizonyítvány másolatával, vagy iskolai igazolással együtt érvényes!

Vissza