HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
élet-helyzet

"Megyénk értékei" fotópályázat

2015. június 24. (szerda) 13:58
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság fotópályázatot hirdetett „Megyénk értékei” címmel.

Készíts egy képet vagy szelfizz Borsod-Abaúj-Zemplén megye valamelyik különleges épületével, szimbólumával vagy értékével és nyerj! A versenyen minden gimnáziumi, szakközépiskolás vagy szakiskolás, nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák részt vehet.

A beküldött fotók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság Facebook oldalára kerülnek fel, ahol a legtöbb lájkot kapott képek készítői értékes nyereményekben (többek között fesztivál – és fürdőbelépők, értékes tárgynyeremények) részesülnek.

A képeket az e-mail címre várjuk! Beküldési határidő: 2015. július 31. A tárgyban tüntesd fel: „Megyénk értékei” fotópályázat

A fotódat csatolmányként küld el nekünk, a levélbe pedig írd bele nevedet, elérhetőségeidet (lakcím, telefonszám), iskolád nevét és az életkorodat, valamint írj pár soros jellemzést a fotóról és hogy miért pont ezt az értéket választottad. A képek érkezési sorrendben kerülnek fel a Facebookra, így minél hamarabb küldöd el a részünkre, annál több időd marad a lájkvadászatra!

Vissza