HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Öngóllal nyertek

2015. július 18. (szombat) 20:33
 
A Diósgyőr hazai pályán 2-1-re legyőzte az élvonalba visszakerült Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján. Bekő Balázs, a hazaiak trénere így sikeresen debütált a kispadon új klubjában.

 OTP Bank Liga, 1. forduló:Diósgyőri VTK-Vasas 2-1 (2-1)-----------------------------Miskolc, 4351 néző, v.: Solymosi    gólszerzők: Grumic (29.), Grúz, (36., öngól), illetve Lázok (14.)    sárga lap: Kovács G. (19.), Nikházi (45.), Takács T. (80.), illetve illetve Osváth (45.), Berecz (54.)

Diósgyőri VTK: Antal - Okuka, Kovács G., Lipták, Husic - Nikházi, Egerszegi, Kitl (Boros, a szünetben), Koman, Bacsa (Takács T., 72.) - Grumic (Barczi, 89.)

Vasas: Nagy G. - Osváth, Pajovic, Hangya, Grúz - Czvitkovics (Ádám, 78.), Berecz, Vida M., Lázok - Remili (Bori, 52.), Novák

Kimaradt hazai lehetőségekkel indult az összecsapás, a Vasas pedig "büntetett" is, és Lázok révén megszerezte a vezetést. Az angyalföldiek könnyen növelhették volna előnyüket, de több lehetőséget is elpuskáztak. A Diósgyőr ezt követően fokozatosan átvette az irányítást, s még a szünet előtt megfordította a mérkőzést.    A fordulást követően a Vasas mindent megtett az egyenlítés érdekében, de helyzeteit elrontotta, így a Diósgyőr otthon tartotta a három pontot.

(MTI)


Vissza