HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Akcióban a mohások

2015. november 4. (szerda) 16:45
 
A füzérradványi erdőből loptak el teherautónyi szőrmohát azok a férfiak, akiket a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei fogtak el. Az eszmei kárérték mintegy 1,8 millió forint.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság T. S. 42 éves, P. Z. 24 éves, T. Á. 19 éves, L. J. 20 éves nyírbogdányi és T. S. 23 éves ramocsaházi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak  november 3-án 15 órát megelőzően a Füzérradványi Park természetvédelmi területéről 35 zsák szőrmohát tulajdonítottak el. A majd 200 kilogramm súlyú növény értéke meghaladja az 1 800 000 forintot.

[0_960] moha.jpgA férfiakat közúti ellenőrzés során fogták el a járőrök, majd állították elő őket a rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott terheltek többek között elmondták, hogy betlehemhez gyűjtötték a szőrmohát.

Arról nincs információnk, hogy a rendőrök ellenőrizték-e a történet hitelességét. Annyi biztos, hogy ennyi mohából a világ legnagyobb betlehemét is ki lehet bélelni vagy háromszor...

A facebookon is keresse, kedvelje a Kulcs Magazint, hogy elsőként értesüljön a híreinkről!

Vissza