HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Két férfi egy gyalázatos eset

2015. november 25. (szerda) 16:39
Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik Miskolcon megtámadtak, egy 80 éves nőt, majd erőszakkal elvették készpénzét és a boltban vásárolt élelmiszereit.

Rablás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. L. 35 éves és B. K. 28 éves sajóbábonyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak január 9-én 15 óra körüli időben egy miskolci nagyáruház parkolójában megtámadták a 80 éves sértettet, akit földre rántottak, majd erőszakkal elvették közel 30 000 forint készpénzét, illetve szatyrát a boltban korábban vásárolt élelmiszerekkel együtt.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható útonállókat. A nőt bántalmazó 35 éves férfival rablás, míg társával szemben kifosztás bűntett elkövetése miatt folytatta le a rendőrség az eljárást.

Az ügyben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

A facebookon is keresse, kedvelje a Kulcs Magazint, hogy elsőként értesüljön a híreinkről!

Vissza