HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Pihizázó kirándulás

2016. január 3. (vasárnap) 09:55
 
Másfél hetes szünet, szabadság után hétfőtől újra egy igazi, munkás hétköznap következik. Az utolsó pihenőnapot érdemes alaposan kihasználni, aktívan tölteni. Hideg van ugyan, de térségünkben . ellentétben a Dunántúllal!- süt a nap, ezért érdemes beiktatni egy kis ebéd előtti, esetleg utáni kirándulást, mondjuk a Bükkbe.

A miskolciaknak, borsodiaknak "kéznél" vannak a helyek, a Bükk és a Zempléni-hegység képében. A hegyek, az erdők minden évszakban más képüket mondják. A hónélküli telet sokan nem szeretik, azonban ilyenkor is van látnivaló, arról nem is beszélve, hogy a friss hegyi levegő igen csak jót tesz, felfrissíti szervezetünket, amire szükség is lesz hétfőn...

[0_960] DSCF3747.JPGA két ünnep közt jártunk a Bükkben, s a "fekete" tél ellenére  meglepően sok turista volt Lillafüreden, Hámorban. A Szinva vízesésén van víz, s a hidegnek köszönhetően jégcsipkés a környezete. Már ezért megéri kimenni, de a Hámori-tavat is érdemes körbe sétálni. Ha igazán romantikus kirándulást szeretne, akkor ajánljuk a most is közlekedő kisvonatot.

Fotóalbum hozzá ide kattintva!

Vissza