HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Születésnapját ünnepelte, kólát és fagyit rabolt

2016. augusztus 24. (szerda) 22:07
 
Őrizetbe vették a rendőrök azt a gönci férfit, aki egy helyi üzlet tulajdonosát megfenyegette és üdítő, illetve édesség átadására kényszerítette egy késsel.

Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Gyula 46 éves helyi lakossal szemben.A gyanúsított 2016. augusztus 19-én 16 óra 10 perckor megjelent egy gönci fagylaltozónál, ahol annak tulajdonosát egy késsel két fél literes üdítőital és kilenc adag fagylalt átadására szólította fel. A sértett tartva a támadástól átadta a kért termékeket, sérülése nem keletkezett.

A nyomozók azonosították, majd 2016. augusztus 23-án a délutáni órákban elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rablót. A gyanúsított kihallgatása során védekezésében előadta, hogy semmire sem emlékszik, mert erősen ittas állapotban volt, mivel a születésnapját ünnepelte.Az Encsi Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt a terhelt előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.

(forrás: police.hu)

Vissza