HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Fuss magadért egy kört!

2016. szeptember 28. (szerda) 12:38
A NEFI szervezésében az egészségért dolgozók körbefutják Magyarországot. A Budapestről nyugati irányba indult akció most érte el megyénket és vasárnap ér véget a fővárosba visszaérkezéskor. Kedden Tokajból Szerencs etap szerepelt a programban, ma pedig a Szerencs – Miskolc – Felsőtárkány állomások.

Természetesen nem ultramaraton futóversenyről van szó, hanem helyi akciókról, amely állomásai körbeölelik az országot. Miskolcon Kriza Ákos polgármester fogadta a Városház téren a futókat.  A mai központi téma a véradás.

[0_960] futas1.jpgÉvek óta Miskolcon és környékén adják a legtöbb vért a vidéki városok között. Akik itt élnek, tudják, hogy vérük az egészséget jelentheti azok számára, akiknek minden csepp fontos a gyógyuláshoz. Akik egészségesek, azok vért is adhatnak. Maradj egészséges, hogy másokon is segíthess.

[2_960] futas2.jpg

Az akciót támogatandó Herczegh Anita, first lady, a köztársasági elnök felesége is megjelent Miskolcon és nem csak szóban, hanem tettben is támogatta a kezdeményezést nyilvános véradással.

[1_960] futas3.jpg

Az egészségkommunikációs kampánnyal a NEFI arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mi magunk tehetünk a legtöbbet az egészségünk megőrzéséért.

(fotók: Kulcs Magazin)

Vissza