HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Megint kikapott a DVTK

2016. november 5. (szombat) 17:47
 
A Budapest Honvéd 2-0-ra legyőzte szombaton sereghajtó vendégét, a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában. A Mezőkövesd a szebb napokat is megélt Debrecen vendégeként gól nélküli döntetlent játszott, ezzel maradt a középmezőnyben, a DVTK pedig továbbra is utolsó.

 OTP Bank Liga, 15. forduló:
Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 2-0 (0-0)
---------------------------------------
Bozsik Stadion, 1575 néző, v.: Kassai
    gólszerzők: Lanzafame (74., 11-esből), Koszta (84.)
    sárga lap: Lovric (56.), Lanzafame (80.), Baráth (86.), Gazdag (89.), illetve Dausvili (72.), Novothny (81.)

    Budapest Honvéd:
    ----------------
Gróf - Botka, Lovric, Kamber, Baráth - Nagy Ge. (Vasiljevic, 93.), Gazdag, Hidi, - Koszta, Prosser (Eppel, 69.), Lanzafame (Hajdú, 88.)

    Diósgyőri VTK:
    --------------
Antal - Oláh (Bacsa, 79.), Lipták, Jagodinskis - Eperjesi, Dausvili, Elek, Nemes - Nono (Vela, 59.), Nikházi (Makrai, 85.), Novothny

    Nagy lendülettel kezdett a Honvéd, szinte azonnal kapujához szegezte ellenfelét. Az első negyedórát követően a Diósgyőr kijött a szorításból, a játék pedig kiegyenlítetté vált. A játékrész hajrájában újra a kispestiek előtt adódott néhány kisebb lehetőség, de nem tudtak élni ezekkel.

    A fordulást követően is a fővárosiak futballoztak veszélyesebben, majd a félidő közepén a vendégek kapusa összehozott egy büntetőt, amelyet Lanzafame értékesített. A hajrában a Honvéd továbbra is felülkerekedett riválisán, a Diósgyőr erejéből még helyzetre sem futotta. A hazaiak a 84. percben végül Koszta révén biztosították be győzelmüket.

(MTI-Kulcs Magazin)

 


Vissza