HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Ünnepi küldöttgyűlést tartott a BOKIK

2016. november 29. (kedd) 21:09
 
A több mint két évtizedes hagyománynak megfelelően megtartotta ünnepi küldöttgyűlését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) november 29-én, a Kamara Napján.

A köztestület 51. küldöttgyűlésén Bihall Tamás, a BOKIK elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke méltatta a kamara tevékenységét, kitért a megyei önkormányzat és a BOKIK évek óta tartó kiváló együttműködésére.

[1_960] IMG_2838.jpg

Dr. Kiss János, Miskolc alpolgármestere a város gazdasági eredményeiről szól, amelyek – ahogy fogalmazott – nem jöhettek volna létre a vállalkozások sikeres tevékenysége nélkül.Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja előadást tartott az eseményen a hivatal szervezeti átalakulásáról, továbbá kibővült feladatairól. A kamara elnöke Bihall Tamás ismertette a BOKIK 2016-2020 közötti stratégiai céljait, amelyek középpontjában – egyebek között – a megye gazdaságának erősítése, a vállalkozások támogatása, a duális képzés kiterjesztése áll.

[2_960] IMG_3282.jpg

Az ünnepi küldöttgyűlés fontos eseménye volt a kiemelkedő munkát végző gazdasági szereplők és vállalkozások elismerése, kitüntetése.

További fotók: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=1879794252249758

(fotók: Kulcs Magazin)

Vissza