HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

DVTK döntetlen a Fradival

2017. április 9. (vasárnap) 08:40
 
A címvédő Ferencváros házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 25. fordulójának zárómérkőzésén. Mivel a Loki és az MTK nyert, nőtt a DVTK hátránya a bennmaradásért folytatott harcban, a mutatott játék viszont reménykeltő volt. Máris látszik, hogy nem csak ténferegnek a pályán a játékosok, hanem rendszerben játszanak.

OTP Bank Liga, 25. forduló:
Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
---------------------------------------
Groupama Aréna, 6235 néző, v.: Andó-Szabó
    gólszerzők: Varga R. (77.), illetve Tamás M. (45+1.)
    sárga lap: Lovrencsics (96.), illetve Novothny (54.), Ugrai (57.), Szarka (91.), Vela (96.)

    FTC:
    ----
Dibusz - Botka, Dilaver, Hüsing, Sternberg - Gera Z., Hajnal - Kleinheisler (Lovrencsics, 64.), Bognár I. (Varga R., a szünetben), Moutari - Djuricin (Böde, a szünetben)

    DVTK:
    ----
Rados - Eperjesi, Lipták, Karan, Tamás M. - Mevoungou, Nono (Busai, 81.) - Novothny (Makrai, 71.), Vela, Ugrai (Fülöp, 85.) - Szarka

    Az első félidő egyik legnagyobb lehetősége a 33. percben alakult ki, amikor a Ferencváros szabadrúgása után a felszabadítani igyekvő diósgyőri Novothny Soma a saját kapuja keresztlécére fejelt. Ebből nem született gól, de a hosszabbítás pillanataiban Ugrai Roland szabadrúgásából igen, ugyanis Tamás Márk védhetetlenül a hálóba fejelte a beívelt labdát, így a vendégek 1-0-ra vezettek a szünetben. A második felvonás előtt kettős cserével frissítette csapatát Thomas Doll, az FTC vezetőedzője. Az egyik beállított játékos, Varga Roland előbb a kapufát találta el, majd a 76. percben egyenlített. Jelentős fölényben futballozott a házigazda, Lovrencsics Gergő kísérlete a keresztlécen csattant, de a győztes gólt nem tudta megszerezni csapata.

(MTI-Kulcs Magazin)


Vissza