HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Előzetesben az ózdi rabló

2017. április 25. (kedd) 16:35
 
A nyomozati bíró döntése alapján ingyen kosztot és kvártélyt kap az államtól B. András, miután megalapozott gyanú van arra, hogy kirabolt egy 84 éves nénit Ózdon.
 Érdekes, hogy ezeknek az IQ harcosoknak annyi eszük van, hogy mindig a leggyenbébbet szemelik ki áldozatnak, s még tévedésből se próbálkoznak szemtől szemben egy megtermett, java korabeli férfival.
Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. András 26 éves helyi lakossal szembe.

A gyanúsított április 17-én 10 óra körül Ózdon, egy 84 éves idős hölgyet az utcán ellökött, majd a földre esett asszonytól erőszakkal elvette a táskáját és elszaladt. A táskában pár tízezer forint készpénz személyes iratok, valamint bankkártya és egyéb személyes tárgyak voltak.

A nyomozók azonosították, majd  április 21-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

[0_960] rablo.jpg

A gyanúsított helyszíni kihallgatása során bemutatta, hogy a bűncselekmény elkövetése után merre menekült, illetve hol dobta el a sértettől elrabolt tárgyakat.

B. András további fogvatartását az eljáró nyomozási bíró ügyészi indítványra április 24-én elrendelte.  

Vissza