HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Fejtetőre állt

2017. augusztus 1. (kedd) 10:03
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 31-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon 13 óra 15 perc körüli útszakaszon haladt egy autó, aminek sofőrje előzési manővere közben letért az útról, majd felborult. A balesetben öten megsérültek.

Gagyvendégiben, a Fő úton egy négy éves kisfiú társaival sétált 13 óra 50 perc körül. A fiú hirtelen, körültekintés nélkül át akart szaladni az út túloldalára, de elsodorta őt egy autó. A kisfiú nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett.

[0_960] felborult.jpg

A 27-es számú főúton Edelény felé tartott egy személygépkocsi 16 óra 25 perckor, az autóba berepült egy darázs. A sofőr emiatt áttért a szemközti sávba és nekihajtott egy autónak. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

Tiszaújvárosban, a Lévai úti körforgalomban 18 óra 45 perc körül egy autó sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és nekiütközött. A biciklist, súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

Vissza