HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Mindenkinek legyen egy „Müha” élménye!

2017. szeptember 26. (kedd) 17:31
 
Megújult arculattal és sokszínű programkínálattal várja a közönséget a Művészetek Háza. Az „élménykínálatban” kicsikre és nagyokra, a könnyű- és a komoly műfaj kedvelőire egyaránt gondoltak a szervezők. Előadások, színházi élmények, koncertek és gyermekprogramok egyaránt szerepelnek a kínálatban.

[5_960] IMG_7660.jpg

Az egyre gyorsuló és változó üzleti életben kulcsfontosságú az egyéni megjelenés és a könnyen megjegyezhető céges arculat. Minden szervezet számára fontos, hogy szolgáltatása, terméke beazonosítható legyen, partnerei meg tudják különböztetni a versenytársaktól. Az arculat elemeivel – legyen az bármilyen reklámhordozó –elsőként vásárlóink találkoznak, így az egységes és kifejező, érthető arculat az eredményes kommunikáció része.

[3_960] IMG_7845.JPG

b-j: Novák Irén (MKK Nonprofit Kft. ügyvezetője), Dr. Kiss János (MMJV alpolgármestere) és Tarján Zsófia (Honeybeast zenekar énekese)

A MÜHA felpezsdíti a miskolci hétköznapokat, ad egy csak itt átélhető élményt, többletet, amelytől másképp látja a vendég a világot. Az új arculat ezt az üzenetet közvetíti. Letisztultságával a tartalmat helyezi előtérbe, kifejezi a kínálat sokszínűségét. Egyszerre dinamikus, magával ragadó, modern és fiatalos. Megjelenik a logoban, a plakátokon, szórólapokon, rollup-on, jegytartó tokon, mappán, levélpapíron, névjegykártyán, hírlevélben és az új honlapon is, amit hamarosan megismerhet a közönség. A megújult honlap segíti a könnyebb tájékozódást, és egyszerűbbé teszi az online jegyvásárlást. Az új logo könnyen felismerhető és megjegyezhető. Az arculatnak köszönhetően a plakátokról azonnal beazonosítható a MÜHA. A név, a színvilág, a logó, a vizuális stílus egységes koncepciót tükröz. Az egymásba illeszthető elemek a vásárlók bizalmát erősítik.

[1_960] IMG_8018.JPG

Vérpezsdítő dallamok, felejthetetlen színházi élmények, elgondolkodtató vagy éppen motiváló előadások, nagyszerű sztárvendégek várják a publikumot a 2017/2018-as évadban is a MÜHA színpadán. Egy lebilincselően izgalmas motivációs előadását hallhat a közönség október 7-én. Rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy izgalmas este lesz ez a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Előadást tart majd Bagdy Emőke, Csernus Imre, Pilát Gábor és Nógrádi György is. Elvarázsolja a közönséget dalaival Tompos Kátya, Charlie és Révész Sándor. A Honeybeast együttes ezúttal Symphoney koncertjével jön, maradandó zenei és vizuális élményt ígérve a publikumnak. Az olyan slágereket mint a „Maradok”, az „Egyedül”, a „Bódottá” vagy az „Így játszom” most nagyzenekari kísérettel hallgathatjuk meg. A vendégzenészekkel kibővített csapatot tizenhat fős vonóskar és egy női kórus segíti ebben, november 11-én.

[2_960] IMG_7898.jpg

A Kossuth-díjas Berecz András úgy tartja, hogy a mesemondó hivatása új életet lehelni a régi mesékbe, hogy a ma embere is értse meg az öregek nyelvét, a maga boldogulására használja a régiek bölcsességét, becsülje a rá hagyott örökséget. December 13-án szó lesz a meséről, az első hangszerről, a pisztrángfogás lehetetlenségéről.

A „nagyvárosi mesemondó” elmondja majd Hazug Pista meséjét is a hosszú életről. Mindennek tetejébe még képeket is vetít, a műsorban pedig összefonódik dal, tánc és mese. A színházszerető közönség a Várj míg sötét lesz c. darabban Kovács Patríciát és Szabó Kimmel Tamást is láthatja. A miniszter félrelép színpadi változatában Bánfalvy Ágnes, Gesztesi Károly, Száraz Dénes és Beleznay Endre is színre lép. Rúzsa Magdi pedig önálló estjét hozza el Miskolcra.

[4_960] IMG_7956.JPG

Igazi kuriózumnak ígérkezik az Arany-óra előadás, amely több műfajt is ötvöz: koncertet és színházat, képzőművészetet, videót és irodalmat; Arany János balladási elevenednek meg a színházteremben. A balettirodalom klasszikusa is a színpadra kerül: a Hattyúk tava, amelyet a Szentpétervári Balett Színház ad elő. A mesés balett a maga korában technikailag is óriási újdonság volt, hiszen a 32 forgás (foutté en tournant) óriási kihívás volt az akkori idők táncosainak, viszont annál látványosabb vizuális élményt kínált a nézőknek. A gyermek közönségre is gondoltak a szervezők; őket az Alma együttes koncertje, a Kicsi Gesztenye Klub, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar várja.

fotók: Varga Tamás (Kulcs Magazin)

Vissza