HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Telefont és bérletet rabolt

2017. november 17. (péntek) 12:39
A rendőrök két órán belül elfogták azt a rablót, aki Miskolcon rátámadt egy 60 éves férfira és telefonját, valamint bérletét erőszakkal elvette tőle.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság J. Szabolcs 35 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított november 16-án 13 óra körül Miskolcon, a Papszer utcában rátámadt egy 60 éves férfira. A rabló a sértett értékeit követelte, de a férfi azt nem akarta átadni, ezért a támadó őt két alkalommal megütötte, majd egy telefont és egy bérletet zsákmányolva menekült el a helyszínről. A sértett a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerte tettét.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatává válnak, azonnal hívják a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számokat, továbbá ha lehetőségük van rá, az elkövetőt figyeljék meg és a helyszínt soha ne változtassák meg.

Vissza