HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Felcsúton botlott a Diósgyőr

2017. november 18. (szombat) 18:14
 
A Puskás Akadémia Josip Knezevic találatával legyőzte a vendég Diósgyőrt szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. A Köve4sd gólgazdag mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Vasassal.

OTP Bank Liga, 16. forduló: Puskás Akadémia FC - Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Felcsút, 1562 néző, v.: Andó-Szabó
    gólszerző: Knezevic (63.)
    sárga lap: Knezevic (10.), Vanczák (45+2.), Szécsi M. (76.), Balogh B. (92.), illetve Forgács (37.)

    Puskás Akadémia: Hegedüs L. - Osváth, Vanczák, Spandler, Balogh B. - Zsidai, Szakály P., Knezevic, Molnár G. (Szécsi M. 56.) - Prosser (Bacelic-Grgic 72.), Perosevic (Diallo 79.)
    DVTK: Antal - Eperjesi, Tamás M., Karan, Forgács D. (Szarka 71.) - Vela, Busai, Kocsis G. (Nono 62.),Óvári - Ugrai, Jóannidisz

    Nagy iramban kezdődött a találkozó, komoly gólszerzési lehetőségek adódtak mindkét együttes előtt. A folytatásban fölénybe került a Diósgyőr, amely jóval több veszélyes helyzetet teremtett Hegedüs kapuja előtt, főként rögzített játékhelyzeteket követően. Az első játékrész legvégén mégis a Puskás Akadémia szerezhette volna meg a vezetést, de egy kontratámadás végén Prosser a kapufára bombázott.

    A második félidő elején aktívabbak voltak a hazaiak és Knezevic jóvoltából megszerezték a vezetést. A hátrányban játszó vendégek átvették az irányítást, ám próbálkozásaikból nem született gól, így egygólos vereséget szenvedtek Felcsúton.

(MTI- Kulcs Magazin)


Vissza