HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Gólínség a borsodi rangadón

2017. december 2. (szombat) 18:12
 
A sereghajtó Mezőkövesd gól nélküli döntetlent játszott szombaton a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában. A DVTK ezzel a 7., a Kövesd pedig 12., utolsó.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Diósgyőri VTK 0-0
-------------------------------------
Mezőkövesd, 3254 néző, v.: Szabó Zs.
    sárga lap: Hudák (19.), Tóth B. (80.), illetve Forgács (81.)

    Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó - Lázár P., Hudák, Szalai A., Vadnai - Iszlai, Tóth B., Mlinar - Koszta (Veselinovic, 78.), Novák, Strestik (Cseri, 62.)

    Diósgyőri VTK: Antal - Tamás M., Karan, Lipták, Nagy T. - Forgács, Kocsis G., Busai - Ugrai, Joannidisz (Szarka, 88.), Óvári (Bacsa, 59.)

Az utóbbi három mérkőzését elvesztő Diósgyőr kezdett jobban, valósággal a kapujuk elé szögezte a sereghajtó mezőkövesdieket, akik július 22-e óta nem nyertek hazai pályán. Az első gólhelyzetre mégis a 26. percig kellett várni, ekkor Ugrai szabadrúgását hárította Dombó. Az eseménytelen első félidő hajrájában Novák révén óriási ziccert hagytak ki a hazaiak.

Szünet után - és egy meg nem adott 11-est követően - rákapcsolt a Mezőkövesd, így a zord időjárás ellenére élvezetesebb lett a meccs. Az 57. percben Ugrai egyedül lépett ki, kicselezte a kapust, de egy visszaérkező védőbe rúgta a labdát. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, komoly helyzetek maradtak ki, de gól nem született, így döntetlennel zárult a borsodi derbi. A  papírformának megfelelő eredmény született. A csapatoknál csak a szurkolók várják már jobban a téli szünetet, amikor lehet álmodozni.

(MTI)


Vissza