2017.december.29 (péntek) Jutalmazták az ittasvadászokat

Jutalmazták az ittasvadászokat

A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette azt a két rendőrt, akik Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a legtöbb ittas sofőrt „szűrték ki” a 2017-es év folyamán.

A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte december 29-én tárgyjutalommal ismerte el azt a két rendőrt, akik a 2017-es év folyamán a legtöbb ittas sofőrt „szűrték ki” Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain.

Rapp Máté őrmester, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrsének járőre 2017 év folyamán összesen 23 ittas sofőrrel intézkedett szolgálatellátása során, míg Broda Attila   főtörzszászlós a főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőre 16 ittas sorőrrel szemben intézkedett. Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át.[0_960] ittasvadasz.JPG

***

Elméletileg Fortunát is jutalmazhatták volna, hiszen az ittas vezetőkkel való találkozás a puszta véletlen műve, s mivel minden esetben kötelező a rendőri intézkedés ezért a járörök eredményessége a véletlenek egybeesésén múlt. Legalábbis nem derült ki a rendőrség közleményéből, hogy bármilyen módszerrel vadásztak volna az ittas vezetőkre, például éjszakánként a discokból távozókra utaztak volna vagy borospincék környékén szondáztak volna rendszeresen. Egyébként a közlekedésbiztonság javítása érdekében, mint a két módszer javallott lenne.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat