HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Kézműves Kupa = minőség, szakmai tudás

2018. március 26. (hétfő) 23:38
 
Mintegy kétszázan neveztek a BOKIK által szervezett Kézműves Kupa idei versenyeire. A szépészeti szakmák március 25-én, vasárnap megtartott eseményén 24 kategóriában mérték össze tudásukat az indulók Miskolcon, a Generali Arénában.

– Büszkék vagyunk a Kézműves Kupára, hiszen ez jelenleg Magyarország legnagyobb olyan versenye, amelyen fodrászok, kozmetikusok, műkörömépítők és műkörömdíszítők mérik össze tudásukat – mondta megnyitójában Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) elnöke, hozzátette: a kézművesség mindig érdemes arra, hogy bemutassuk, a szépségipar pedig egy speciális, és nagyon szép területe ennek az ágazatnak.

[3_960] 4.jpg

– Örülök, hogy a szakmának még vannak ilyen fellegvárai, mint a miskolci Kézműves Kupa – nyilatkozta Hajas László mesterfodrász, aki megtisztelte jelenlétével az egész napos eseményt. A neves szakember úgy fogalmazott, ezek a versenyek éltetik a szakmát, hiszen az ilyen alkalmak szorgalomra, alázatra, fegyelmezettségre és a szakma tiszteletére tanítanak.

[2_960] 3.jpg

[1_960] 2.JPG

Az idei verseny fő támogatói: a Kisgergely Kft. és az Imperity Professional Milano Kft. voltak. A „Kézműves Kupa 2018” – köszönhetően az elmúlt évek alatt felépített brandnek – ma már egyet jelent a minőséggel, a magas szintű szakmai tudással. Nem mellesleg pedig Miskolc városának jó hírét vivő, tavaszi rendezvény is.

További képek: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2192032687692578

(fotók: Varga Tamás - Kulcs Magazin)

Vissza