HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Kitüntetett polgárőrök

2018. április 29. (vasárnap) 17:22
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség szombaton délelőtt a szokásos helyen, a Miskolci Rendőrkapitányság központi épületének tanács termében tartotta közgyűlését, amely keretében a szokásos beszámolók mellett kitüntetéseket is átadtak. A rendezvényen részt vett többek közt Vereckei Csaba, megyei rendőr-főkapitány és Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés alelnöke.

Csóra György, a megyei szövetség elnöke beszámolójában részletesen tájékoztatta a közgyűlés az elmúlt év során végzett fontosabb tevékenységekről, a gazdálkodásról, valamint szólt az idei tervekről és költségvetésről. Ezt követően a felügyelő bizottság jelentését ismertették.

[1_960] pv1.jpg

A program zárásaként elismeréseket adtak át. A legrangsosabb elismerést, az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a polgárőr mozgalomban végzett eredményes munkájuk alapján a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozat kitüntetésben részesült dr. Korondán Katalin, a megyei szövetség alelnöke és Schmidt Zoltán Tamás rendőr őrnagy érdemelte ki az idén. A rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés elismeréseként jutalmat adott át Vereckei Csaba, a polgárőrség és a katasztrófavédelem közötti együttműködés jegyében pedig Lipták Attila megyei katasztrófavédelmi igazgató. 

[0_960] pv2.jpg

A megyei közgyűlés a megye településeinek közbiztonsága, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként tárgyjutalomban részesített öt polgárőrt. A jutalmat Bánné dr. Gál Boglárka adta át.   További képek:  https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2213739998855180

(fotók: Kulcs Magazin)

Vissza