HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Fának csapódott

2018. június 22. (péntek) 16:54
 
Fának csapódott autójával az a sofőr, aki ittasan és vezetői engedély nélkül ült volán mögé. A Miskolci Rendőrkapitányság rajta kívül még három ittasan volán mögé ülő sofőrrel szemben élt vádemelési javaslattal.

A Miskolci Rendőrkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik többek között a közlekedés biztonságának megteremtése. Közúti ellenőrzések során szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A három férfit az elmúlt időszakban Miskolcon emelték ki a forgalomból a járőrök. A közúti ellenőrzések során minden esetben elvették a vezetői engedélyeket. A negyedik esetben az ittas sofőr Miskolcon, az Avasi kilátó közelében haladt, amikor nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért nekihajtott egy fának. Az autóban négyen utaztak, és nem sérült meg senki.

[0_960] fanak.jpg

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, amelyeket befejezett és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Vissza