HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Jó hír a miskolci strandolóknak

2018. augusztus 1. (szerda) 17:25
A hőség miatt korábban nyitnak és később zárnak a miskolci strandok, a szökőkutak és ivókutak is a szokásosnál hamarabb működnek a városban - közölte a polgármesteri hivatal hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a selyemréti strandfürdő minden nap hajnalban fél ötkor nyit és este kilenc óráig fogadja a fürdőzőket. A tapolcai Barlangfürdő és a strandfürdő délelőtt 9 órától este kilenc óráig várja vendégeit.

A szökőkutak többsége már reggel 8-kor nyit és este 9-kor zár, és azok az ívókutak, amelyek nem nyithatók-zárhatók, hétfőtől reggel 8-tól este 9-ig, vagy folyamatosan üzemelnek.

Miskolc ivókútjai a Szent István téren, a Széchenyi utcán, az Avasalja utcán, a Szinva teraszon, a Pattantyús utcai játszótéren, a Népkertben; a miskolctapolcai Pazár István sétányon, a városrész parkjában és a Hejő-ligetben találhatók. Egész nap működik az ivókút a Diósgyőri várnál, a kisvasút lillafüredi végállomásán, a városrész buszvégállomásán és a központi parkolóban, valamint a Csanyik-völgyben és az Árpád és Kurucz utcai játszótéren.

A főbb közlekedési utakon - a városrészekben és a belvárosban - kedd délután megkezdik az utak locsolását.

A közlemény kitér arra is, hogy amennyiben az Országos Meteorológiai Szolgálat a térségre másodfokú hőségriasztást rendel el, a város több pontján párakapukat állítanak fel és ivóvizet is osztanak.

(MTI)

Vissza