HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

„Miénk itt a tér”

2019. július 25. (csütörtök) 12:57
 

Szerdán hivatalosan is átadásra került az a sportudvar és fitnesz park, ami Encsen a buszállomás mellett lesz megtalálható.

A hivatalos átadón Szeles András a település polgármestere beszédében megköszönte segítségét azoknak, akik a pályázatban részt vettek, az országgyűlési képviselőnek, az encsi képviselő testületnek, a polgármesteri hivatal jegyzőjének, a hivatal és kiemelten a műszaki iroda dolgozóinak, a kivitelezőnek és köszöntőjében kitért arra, hogy a teret nem csak megépíteni, használni kell, hanem meg is kell őrizni az utókornak.

Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő szólt az encsi fiatalokhoz, akik már azelőtt birtokba vették a sportteret mielőtt hivatalosan is átadásra került volna. Utalva arra, hogy kellett a településnek és a sportolni vágyóknak ez az újabb lehetőség. Visszaemlékezett arra, a nagy slágerre, amit anno a Lokomotív GT adott elő: „Miénk itt a tér”- és folytatta - „Legyen ez jellemzője ennek a térnek, mert ezt Encs jövőjének készítettük”

_MG_7031.jpg

A beszédek elhangzása után, Szeles András, Dr. Hörcsik Richárd és Polgári Zsolt (a pályázat kivitelezője) szalag átvágással felavatta és egyben átadta Encs város lakóinak az új sportolási területet.

DJI_0333.jpg

További képek: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2598842633678246 

_MG_7031.jpg

A debreceni GABI Triál kerékpárosai extrém biciklis trükkökkel, a teqball asztalokat forgalmazó cég képviseletében két profi játékosa labdazsonglőrködéssel, végül a Schultz Gellért és barátai gördeszkás tudásukkal kápráztatták el a közönséget.

(fotók: Varga Tamás - Kulcs Magazin)

Vissza