HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

PROGRAMböngésző (2007. március)

2007. március 1. (csütörtök) 13:36
Magyar Filmek Klubja címmel indított sorozatot a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központ. Ennek keretében március 19-én az Egy bolond százat csinál című filmet vetítik, melyet Gyöngyössy Bence rendezett...

Magyar Filmek Klubja címmel indított sorozatot a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központ. Ennek keretében március 19-én az Egy bolond százat csinál című filmet vetítik, melyet Gyöngyössy Bence rendezett.


• Színházi világnap lesz nemcsak március 27-e, de a hónap utolsó hetének minden napja a miskolci Színháztörténeti és színészmúzeumban. Vetítések, rendhagyó tárlatvezetések, színházi tárgyú rejtvények, fejtörők, játékok várják az előzetesen bejelentkezett színházbarát csoportokat. Természetesen megtekinthető a múzeum idei első időszakos kiállítása, Szakács Györgyi Kossuth-díjas jelmeztervező önálló tárlata is, melyen többek között a Napfény íze című film Oscar-díjra jelölt kosztümjeinek tervei is láthatók.

• Megyei Néptáncfesztivált rendeznek a sárospataki művelődési házban március 24-én délelőtt 10 órától. Szintén Sárospatakon, az Alkotóház udvarára pedig húsvéti piknikre
hívják az érdeklődőket április 9-re. A program 11 órakor kezdődik, a végét pedig úgy jelzik a szervezők: ,,amíg a jókedvünk tart”. A programban szerepel tojásdíszítés, locsolkodás, tojásgurító verseny, tojástánc, nyuszisimogatás, kézműves bemutatók és vásár. A komatállal érkezőknek belépőjegyet sem kell venni!

Vissza