HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Csak a Kövesd

2016. december 3. (szombat) 17:19
 
Mind a két borsodi élvonalbeli csapat pályára lépett szombaton. Az újonc Mezőkövesd fontos győzelmet aratott a bajnok Ferencváros ellen, a Diósgyőr viszont simán kikapott a listavezető Vasastól.

Pintér azt csinálja Kövesden is, mint egykor Győrben, stabil védelemből kontrázik a csapata, s ez elég ahhoz, hogy a gyengélkedő bajnokra is rákényszerítse akaratát. Az első félidő hajrájában Molnár talált be közelről, majd a második félidő közepén egy kontrát követően kézzel mentett a Fradi becsúszó játékosa. A megítélt büntetőt Bacselics- Grigics biztosan értékesítette. Egyre jobban remeg a kispad Doll alatt... A Kövesd viszont már lassan a dobogósok tarkóján liheg. Az eredmény csak Ifj. Knézy Jenőnek nagy meglepetés.

Az utóbbi időben magát megemberlő Diósgyőr nem sok reménnyel utazott Budapestre. A Bozsik stadionban mind a két csapat vendég, de a Vasas mozgott otthonosabban. A Vasas dominált az első félidőben, de gól nem született. Fordulás után  is a "hazaiak" voltak fölényben, az első találathoz azonban Németh Milán is kellett (1-0), aztán Vaskó, majd Berecz is betalált(3-0). Nehéz lesz az út hazafelé, mert újra kieső helyen tanyáznak...

Vissza