HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

A miskolci utak járhatóak, Aszalón kamion a házban

2017. január 14. (szombat) 17:10
 
A nagy havazás alaposan próbára tette a közútkezelőket és a tömegközlekedést, valamint az autósokat is. Borsod-Abaúj-Zemplénben 25-30 cm hó esett. Tapasztalatunk szerint Miskolcon a főbb közlekedési útvonalak normálisan járhatóak, még a Hideg sor is, legfeljebb vízátfolyások, latyak nehezíti a közlekedést. A délelőttel ellentétben tapasztalatunk szerint már a mellékutakon is elment legalább egyszer a hótoló, de nehéz rajtuk a közlekedés.

A buszok, villamosok tempósan közlekednek. A személyautó forgalom is jól halad a városban. A gond ott van, ha mellékutakon szeretne parkolni, mert az egy, úgy ahogy járható nyomtávban nem állhat meg, a szélén meg nem tud a járdákról lelapátólt hohegyektől. Egy lezárt utat láttunk napközben a Hideg sor és a Ruzsinszőlő kötöttit (amely az alagút alatt megy).  Óvatosan vezessenek, sok helyen a gyalogosok is az úttensten közlekednek. A sebességet az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg, mert meg is kell tudni állni...

[0_960] hidegs.JPG

A rendőrség tájékoztatása szerint Aszaló belterületén forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a 3-as számú főúton közlekedőknek. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szombaton  16 óra 30 perc körül a 3-as számú főúton, Aszaló belterületén egy lengyel felségjelzésű kamion ismeretlen okból egy az út menti családi házba hajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom rendőri irányítás mellett halad. Kérjük, hogy a balesettel érintett útszakaszt kellő körültekintéssel közelítsék meg.   
Vissza