HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Elköszönt a fesztivál

2017. február 19. (vasárnap) 21:41
 
Vasárnap este az Ismerős arcok rockzenekar nagysikerű koncertjével véget ért a Miskolci Kocsonya Farsang, amely az ország egyik legnagyobb téli fesztiválja. A farsang azonban még nem ért véget, bálok, bulik várnak a vidám pillanatok kedvelőire.

A "kocsonyához" az időjárás nagyjából kegyes volt, nem volt havazás, nagyobb eső se, különösebben hideg se. Az a kis szemetelő eső és köd meg nem vészes, pláne, ha a pavilonsoron árult forraltbort, pálinkát meózták a vendégek. Ennek csak két akadálya lehetett, autósoknál a jogosítvány, másoknál meg a pénztárca vastagsága. No de a miskolci, borsodi ember leleményes, eszik, iszik előtte otthon, vagy visz magával. A hazalátogató vendégmunkásoknak, turistáknak meg többre futja, így a kereskedők se panaszkodhatnak, mert volt látogató bőven.

[0_960] kocsonya.JPG

Ebben a koncerteknek is nagy szerepe volt. A nagy színpados produkciók némelyikén igen szép közönség jött össze. A vurstli is nagyot dobott a fesztivál látogatottságán. A szwrvezők azonban nem dőlhetnek hátra, a tapasztalatok összegzése után gondolkodhatnak rajta, hogy jövőre mivel dobják fel a hangulatot.

[1_960] kocsonya2.JPG

[2_960] kocsonya1.JPG

Vissza