HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Milliós dohányt rejtett a tároló

2017. július 24. (hétfő) 09:53
 
Csaknem másfél millió forint értékű magyar adójegy nélküli cigarettát és fogyasztási dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszatardoson egy magánházban. Az illegális dohánytermékeket a ház egyik tárolójában rejtették el. A 800 doboz cigarettát és a vágott dohányt a pénzügyőrök lefoglalták, a ház tulajdonosa ellen pedig orgazdaság bűntett miatt kezdeményeztek eljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Közérdekű bejelentésre érkeztek a házhoz a pénzügyőrök. A ház tulajdonosa felszólításra azonnal átadta az egyenruhásoknak a tárolóban lévő dohánytermékeket. Összesen 800 doboz magyar adójegy nélküli cigaretta és több, mint 6 kilogramm, félkilós csomagokba porciózott fogyasztási dohány került elő a hátsó helyiségből.

[0_960] financ.jpg

Az adózatlan termékeket a pénzügyőrök lefoglalták. Az ingatlan 44 éves tulajdonosa elismerte, hogy némi haszon reményében, eladásra szánta a tárolóban fellelt dohánytermékeket. Beszerzésük forrására azonban már "nem emlékezett". A nő ellen orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Vissza