HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Gázolt a Diósgyőr, bajban a Kövesd

2017. október 14. (szombat) 18:12
 
A Diósgyőr 5-0-ra nyert a Vasas ellen Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában. A válogatott Ugrai két gólt is szerzett. A Mezőkövesd hazai pályán kapott ki a 0-2-re a Lokitól és egyre nagyobb bajban van.

A hatékonyan futballozó DVTK az előző négy összecsapásán nem tudott pontot szerezni, így rossz sorozatot szakított meg szombati fölényes győzelmével.

        OTP Bank Liga, 12. forduló:
Diósgyőri VTK-Vasas FC 5-0 (1-0)
--------------------------------
Debrecen, 1081 néző, v.: Pintér
    gólszerzők: Villar (15.), Ugrai (48., 58.), Vela (71.), Joannidisz (77.)
    sárga lap: Lipták (20.), Eperjesi (50.), Forgács (87.), illetve Remili (17.), Berecz (63.)

    DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Karan, Forgács - Vela, Busai, Villar (Kocsis G., 54.) - Ugrai (Óvári, 73.), Szarka (Makrai, 79.), Joannidisz

    Vasas: Kamenár - Benes, James (Vaskó, 67.), Ristevski - Szivacski, Burmeister, Berecz (Vogyicska, 64.), Hangya - Kulcsár, Gaál, Remili (Vergosz, 57.)
 
    Lendületesen kezdett a Diósgyőr - Ugrai Rolandot már ekkor nehezen tartották a Vasas védői -, és szűk negyedóra elteltével megszerezte a vezetést a hazai csapat. Ezután a fővárosiak többször próbálkoztak támadásvezetéssel, de gólhelyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Folyamatos játék nem igazán alakult ki, a mérkőzés a taktikusan játszó DVTK elképzelése szerint alakult.

    Még inkább így volt ez a szünet után, amikor Ugrai két ellentámadást góllal fejezett be. A Vasas ezután meddő mezőnyfölényben játszott, ám a hazaiak támadásai rendre veszélyt jelentettek, és ezekből további kettő még eredményes is volt. A bajnokságban hullámzóan szereplő Vasas játéka a második 45 percre szétesett, így a Diósgyőr megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

(MTI - Kulcs Magazin)


Vissza