HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Megalakultak a bizottságok

2019. november 15. (péntek) 13:48
 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés csütörtök délután rendkívüli ülést tartott, amelyen kialakították a bizottsági struktúrát, valamint megválasztották az elnököket, alelnököket, tagokat, valamint a tanácsnokokat.

Bánné dr. Gál Boglárka nyitotta meg az ülést. Pap Zsolt (Jobbik, MSZP, Momentum, Mindenki Magyarországa) mivel nem volt jelen az alakuló ülésen most tette le a képviselői esküt.  

_MG_4758.jpg

 Ezt követte a bizottságok megalakulása. Az előző ciklusban három bizottsága volt a közgyűlésnek most pedig négyet hoztak létre. A Pénzügyi bizottságot Tamás Barnabás (Fidesz-KDNP), a Jogi és Ügyrendi bizottságot Budai Erzsébet (Fidesz-KDNP), a Területfejlesztési és Turisztikai bizottságot Aros János (Fidesz-KDNP), az Önkormányzati, Nemzetiségi és Civil kapcsolatok bizottságot pedig dr. Szemán Ákos (Fidesz-KDNP) vezeti.  A választásokat a nem képviselő bizottsági tagok eskütétele követte.

_MG_4775.jpg

Egyeztetésben (a fotón b-j) dr. Kovács János (megyei főjegyző), Bánné dr. Gál Boglárka (a megyei közgyűlés elnöke) és Szabó Gergely (a megyei közgyűlés alelnöke)

Az Egyebek napirendi pontban elhangzott tájékoztatással ért véget a rendkívüli ülés.

További képeink:

Vissza