HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Paktum partnerségi megbeszélés Taktaharkányban

2020. január 29. (szerda) 19:44
 

A „Foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési együttműködés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” című TOP projekt keretében szerdán délelőtt Taktaharkányban megtartották az év első partnerségi megbeszélését, amelyen részt vett és köszöntőt mondott Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke, Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője és dr. Szemán Ákos, polgármester, mint házigazda.

"Az új befektetések olyanok a gazdaságnak, mint halnak a friss víz. Szüksége van rá az élethez, a gazdaságnak pedig befektetésekre a fejlődéshez"- jelezte az első napirendi pont, a befektetés ösztönzés és kézikönyv tájékoztató fontosságát Bánné dr. Gál Boglárka. Kitért rá, hogy a népi értékeken alapuló helyi termékek katalógusba foglalása is fontos feladat, akárcsak a helyi jó gyakorlat tovább adása, megismertetése - amelyek ugyancsak szerepeltek a tanácskozás programjában. 

20200129112149__MG_1589.jpg

Az első két témával kapcsolatban Tisza Orsolya, a Bora '94 KFt. vezető projektmenedzsere tartott tájékoztatót, a harmadik témakörben pedig az Edelényi Foglalkoztatási Paktum és Közép-Borsodi Foglalkoztatási Paktum területén címmel Osgyáni Gábor projektmenedzser, Szendrák Dóra ügyvezető (ReCIK) tájékoztatott.

Vissza