HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Útfelújítás Sajókeresztúrban

2020. február 7. (péntek) 12:38
 

Sok kicsi sokra megy - idézte a magyar közmondást Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke Sajókeresztúrban pénteken az avatási ünnepségen annak apropóján, hogy három kisebb útszakasz megújult a községben.

A közgyűlés elnöke emlékeztetett rá, hogy a  megújult bekötőút egyben a község arca is, hiszen ezzel találkoznak először az ide érkezők, a helyi lakosok viszont gyakorlatilag minden nap használják. A projekt költségeit hazai forrásokból biztosították.  Az útavatás apropóján szólt a TOP keretében történő megyei alsóbbrendű úthálózat megújításáról, amely keretében 5,9 milliárd forintból 33 település térségében teszik rendbe a közutakat és felújították a kesznyéteni Sajó hidat is.

DJI_0231.jpg

A megújult útszakasz - fotók: Varga Tamás (Kulcs Magazin)

További képek: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2790926871136487

Az avatáson részt vett és beszédet mondott Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő, Kollár Miklós polgármester és Peiker Tamás, a Magyar Közút megyei igazgatója. Természetesen nem maradt el az ilyenkor szokásos nemzeti színű szalag átvágása sem, amelyet követően a lakosok használatba vették a megújult utakat.

Vissza