HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Foglalkoztatási Paktumülés Nyékládházán

2020. február 10. (hétfő) 20:58
 

A Nyékládháza és térsége foglalkoztatási paktum Irányító csoportja és paktumszervezete 2020. február 10-én megtartotta az aktuális ülését.

A paktumszervezeti ülést megtisztelte Szabó Gergely a Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke, BAZ Megyei Kormányhivatal,  a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, ezen kívül részt vettek munkaadók és civil szervezetek képviselői. Tarnóczi József, mint a társulás elnöke kifejtette, hogy a paktum indikátoroknak három fő pillére a támogatott foglalkoztatás, a képzés és a szolgáltatás.

_MG_4436.JPG

A munkaadók munkaerő- és támogatási igényeikkel kereshetik meg a Nyékládházi paktum irodát, ahol segítséget kaphatnak a megfelelő munkaerő megtalálásában vagy akár a 8+4 hónapos bérköltség támogatás lehetőségében is. A szolgáltatóink várják mindazok jelentkezését, akiket tanácsadással, mentorálással támogatva segíthetnek beilleszkedni a munka világába. Konkrét segítséget kaphatnak az önéletrajz megírásához, illetve segítenek az állásinterjúra való felkészítésben.

_MG_4449.JPG

Képzéseinket munkaerő-igényekkel alátámasztva indítja az illetékes járási hivatal, segítve és lehetőséget adva a sikeres vizsgát teljesítők gyors elhelyezkedésére.

A megváltozott munkaképességűek számára képzést és munkára való felkészülést biztosítunk a Szimbiózis alapítvánnyal. Nyékládházi Paktumiroda elérhetősége: 0630)7493644 nyekiaktumiroda@gmail.com <nyekiaktumiroda AT gmail DOT com

(fotók: Kulcs Magazin)

Vissza