HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Munkájukért kaptak elismerést

2020. szeptember 14. (hétfő) 15:09
 

A Miskolci Szakképzési Centrum 2020. szeptember 14-én, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett két részletben rendezett ünnepség keretében adta át az Emberi Erőforrások Minisztere által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket valamint a Miniszter Elismerő Oklevelét az azt kiérdemlő oktatók számára. Az elismerések átadására a Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum dísztermében került sor.

Az ünnepségen a járványügyi helyzet következtében csak a díjazottak és az iskolák vezetői vehettek részt, az elismeréseket a legszigorúbb járványügyi óvintézkedések betartása mellett maszkban és kesztyűben vehették át. Az ünnepséget Molnár Péter a Miskolci Szakképzési Centrum főigazgatója nyitotta meg.   A főigazgató újabb örömteli bejelentéssel élt köszöntőjében; szeptember 12-én az Évtanárának ezüst elismerő oklevelét a Miskolci SZC Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikum igazgató asszonya, magyar-, történelem- és filozófiatanára, Juhász Jánosné kapta. Az Év tanára díjra a diákok jelölhetik tanáraikat, a jelölteket egyetemi oktatókból álló szakmai bizottság értékeli, és diákok is voksolhatnak rájuk.  

Ezt követően a Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést Molnár Péter, a Miskolci Szakképzési Centrum főigazgatója valamint Kiss Gábor, a Miskolci Szakképzési Centrum kancellárja adta át a díjazottaknak. Pedagógus Szolgálati Emlékérem azoknak a nyugállományba vonuló pedagógusoknak adományozható, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek.

Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kaptak:  

Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum Havril Istvá,  Kovács János  

Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Technikum dr. Jakabné Lendvay Éva  

Miskolci SZC Kandó Kálmán Informatikai Technikum Baghyné Urbán Ilona  

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari, Kreatív Technikum és Szakképző Kovácsné Orosz Szilvia,  Paszternák László,  Virágné Antal-Boza Ajra

Miskolci SZC Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikum Barnóczky Lászlóné,  Diményné Kiss Katalin,  Mártonné Berecz Mária,  Varga Iván Istvánné  

Miskolci SZC Szemere Bertalan Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Baráti Tibor, Baráti Tiborné, Deák Géza, Juhász-Nagyné Takács Mária, Kanó Márta Judit, Szobota Jolán  

A Pedagógus Szolgálati Emlékérmek átadását követően szünet következett, amely alatt a rendezvény helyszínéül szolgáló dísztermet fertőtlenítették és előkészítették a Miniszter Elismerő Oklevele elismerés átadási ünnepségére. Az elismeréseket Kiss Gábor, a Miskolci Szakképzési Centrum kancellárja valamint Molnár Péter, a Miskolci Szakképzési Centrum főigazgatója adta át a díjazottaknak.  

A Miniszter Elismerő Oklevele adományozható annak a természetes személynek, munkacsoportnak, közösségnek, aki a minisztériumban vagy a miniszter ágazati irányítása, felügyelete alá tartozó intézményben, szervnél a szakmai munkáját huzamos ideig színvonalasan végzi, vagy a szerv eredményes működése szempontjából fontos szakmai feladat végrehajtásában szerez érdemeket.

Miniszter Elismerő Oklevele elismerést kaptak:  

Miskolci SZC Andrássy Gyula Gépipari Technikum Berentés Mária, Gallai Judit,Nagy Győző                      

Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum dr. Tuskánné Nagy Éva Zsuzsanna     

Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Technikum Szabolcs Géza, Velenyákné Vanta Anna                

Miskolci SZC Kandó Kálmán Informatikai Szakgimnáziuma Nagy Tibor  

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari, Kreatív Technikum és Szakképző Iskola Káplár Olívia, Sántáné Furik Orsolya     

Miskolci SZC Martin János Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola  Fülöp-Pető Eszter  

Miskolci SZC Mezőcsáti Gimnázium és Szakképző Iskola Bordás Magdolna, Tőzsérné Papp Gabriella         

Miskolci SZC Szemere Bertalan Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Kertész Péterné        

Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola Nagy Tamás Tiborné          

Vissza